Kultúra Politika Életmód Gyerek
Vélemény Vas Választás Archívum
   
SPORT
Fiesta a Főnixben
A futsal-Eb-n káprázatos megoldásokat, szimpatikus figurákat, sportszerű gesztusokat, óriási csatákat, nagy drámákat láthattunk – mindazt, amiért olyan sokan imádják a sportágat, amely remekül elegyíti a futball, a kézilabda, a jégkorong, a kosárlabda jó tulajdonságait.
 

 
   
SPORT
Jeges dráma
Második helyen végzett a 20 év alatti magyar jégkorong-válogatott a Debrecenben rendezett divízió II-es világbajnokságon, miután heroikus küzdelemben, büntetőkkel maradt alul Nagy-Britannia legjobbjaival szemben.
 

 
A főoldalra
  SPORT
  Fieszta Kecskeméten

Tavaly Diósgyőrben, vasárnap pedig a hírös városban ünnepelhette bajnoki címét a DVSC-Teva NB I-es labdarúgócsapata. A drukkerek hamar túltették magukat az 1-0-ás vereségen. Ők örömködnek akartak, és a győriek győzelmének köszönhetően örömködhettek is. 
 
 
  SPORT
  Nyitva van az aranykapu

 
Az éllovas Loki 62, a második helyen álló Videoton 61 ponttal várja a labdarúgó NB I vasárnap esti záró fordulóját. Az aranyért harcoló mindkét gárda idegenben szerepel majd. A címvédő debreceniek Kecskeméten, a fehérváriak Győrben lépnek pályára.
 
 
  SPORT
  Aranyhídra lépve

 
Hát elvégeztetett. Kalandos úton, de eljutott oda a DVSC-Korvex kézilabdacsapata, ahová ebben a szezonban nagyon akart. A bajnoki fináléba, ahol már garantált a gyönyörűen csillogó nemes ezüst. Ahol már ez a minimum. De ezek a lányok nem minimalisták...
 
 
   
  SPORT
  Golf és turizmus

 
Országos nyílt hétvégét rendezett a Magyar Golfszövetség a napokban. Azokat az érdeklődőket várták, akik a golffal mint szabadidős sporttal és életformával szerettek volna megismerkedni. Május 8-án a legjobb honi versenyzők ragadnak ütőt Vámospércsen.
 
 
  SPORT
  Mozgassuk meg Magyarországot!

 
Világbajnok és olimpiai ezüstérmes jégtáncos, edző, sportdiplomata, sportvezető. A még mindig bűbájos Regőczy Krisztina a Debreceni Kőr Dáma Egyesület vendégeként látogatott el a cívisvárosba, és a találkozó apropóján adott interjút a Deolnak.
 
 
   
  SPORT
  Már az arany a tét

 
Május 2-án nagy nap virrad ismét a debreceni női kézilabdára. Vasárnap délben harcba indul a bajnoki címért a DVSC-Korvex női kézilabdacsapata. Megkezdi tehát idegenben a Loki a két nyertes meccsig tartó párharcát a Győr ellen a bajnoki címért.
 
 
  SPORT
  Hosszú távú befektetés

 
A négyszeres aranyérmes DVSC-Teva a listavezető Videotontól két ponttal lemaradva ezüsthelyen telelt, de a bajnoki címvédés reményében kezdi tavaszi hadjáratát. A Loki elnöke, Szima Gábor értékelte a futballcsapat őszi produkcióját, s beszélt a tervekről is.
 
 
   
  SPORT
  Vége a Bakó-korszaknak

 
Váratlan is volt, meg nem is: hétfőn este menesztették a DVSC-Korvex női kézilabdacsapatának szakmai vezetését, Bakó Botondot és Medgyessy Sándort.  
 
  SPORT
  Kubai sakkzseni

 
Egy 23 éves közép-amerikai fiatalember kápráztatta el sakktudásával a közelmúltban az elmesport barátait, akik kíváncsiak voltak a színvonalas viadalon vívott partikra. De hogyan vetődött ide, Debrecenbe Fidel Jimenez Corralez nemzetközi nagymester?
 
 
   
   
Soproni Liga 2009/10
 
   
Női kézilabda NB I.
Az alapszakasz végeredménye

1.

Győr 44
2. Vác 35
3. Debrecen 34
4. Békéscsaba 31
5. FTC 24
6. Siófok 19
7. Fehérvár 19
8. D.-újváros 18
9. Veszprém 18
10. H.-vásárhely 18
11. Kiskunhalas  2
12. Hunnia

 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elődöntő:
Vác–DVSC 27-31
DVSC–Vác 31-26
Döntő:
Győr–DVSC 35-21
DVSC–Győr 25-26
Bajnok: Győr, 2. DVSC, 3. Vác
 
   
Férfikézilabda NB I.
Az alapszakasz végeredménye:

1.

Veszprém 44
2. Szeged 37
3. Tatabánya 28
4. Dunaferr 27
5. PLER 22
6. Csurgó 21
7. Kecskemét 18
8. B.-füred 18
9. FTC 14
10. Mezőkövesd 13
11. Gyöngyös 11
12. Debrecen

 9

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A 9–12. helyért:
9. Mezőkövesd 11
10. FTC            10
11. Gyöngyös     5
12  DKSE           4
 
   
Volt egyszer egy labdarúgó-Eb
 

| << Vissza a főoldalra | << Vissza a rovatoldalra |
 
 
| Impresszum | Médiaajánlat |

Az oldal generálása 0,016081809997559 másodpercig tartott.