Kultúra Politika Sport Életmód Gyerek
Vélemény Választás Archívum
   
VAS
„Vonósnégyes”
A tavasz beköszöntött, visszavonhatatlanul itt a motoros szezon, melynek nyitányaként egyszerre három új modellt is bemutattak a debreceni yamahások. Az XJ6-os és a XVS950-es Midnight Star csillogása azonban elhalványult az R1-esé mellett.
 
 
   
VAS
Vadonatúj veteránosok
Igen jeles időpontban – húsvétvasárnap – új helyszínen, s új szervezeti keretek között rendezik meg idén a veterán járművek hódolóinak szokásos tavaszi alkatrészbörzéjét és járműkiállítását Debrecenben.  Az esemény új rendezője a Debreceni Oldtimer Klub.
 

 
A főoldalra
  VAS
  Kevesebb csillogással

A korábbiaknál jóval halványabbnak mutatkozott az idei, sorrendben kilencedik Budapest Motorfesztivál. A márkaképviseletek helyett szemmel láthatóan a kereskedők igyekeztek – sok esetben egymással összefogva – bemutatni a legújabb modelleket.
 
 
 
  VAS
  A motorozás közösségteremtő ereje

Úgy tűnik, egyelőre vége azoknak az időknek, amikor a motorgyártók a teljesítményt és a sebességet hajszolták. Egyre inkább a túramotorozás kerül előtérbe, s reneszánszukat élik a viszonylag egyszerű műszaki tartalmú, de tartós „retro” gépek is.
 
 
 
  VAS
  Veterán-kiállítás nyáron is

Ebben az esztendőben nem csupán a hagyományos tavaszi és alkatrészbörze keretében láthatnak az érdeklődők veteránjármű-kiállítást Debrecenben, hanem - egy nagyszabású bemutatóhoz kapcsolódóan - augusztus 20-án is.
 
 
 

| << Vissza a főoldalra | << Vissza a rovatoldalra |
 
 
| Impresszum | Médiaajánlat |

Az oldal generálása 0,097631931304932 másodpercig tartott.