2024.04.21.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

A szemránckrém használata 25 éves kortól ajánlott

3 min read
szemránckrém

szemránckrém

Azt szokták mondani, hogy amikor felfedezzük az első ráncokat, akkor gyorsan jön utána a többi. Éppen ezért, 25 éves kor után érdemes a megelőzés mellett dönteni, ami egyenlő a szemránckrém használatával. Ebben a korban sok hölgy még furcsának tartja a ráncok miatti idegeskedést, de sajnos az idő mindenkinél ugyanolyan gyorsan megy. Egyik reggel még fiatalon és szépen ébredünk, majd azt vesszük észre, hogy valami megváltozott rajtunk. Természetesen a szemránckrém még nem jelent biztos megoldást, azonban tényleg segíteni szokott. A használatánál nagyon fontos, hogy ne vigyük fel az egész arcunkra, hanem csak a szem alatti sötétebb részen használjuk, meg a sarkakat, ahol a kis szarkalábak szoktak megjelenni.

A reggeli órákban vigyük fel, de mindig alapos arcmosás után! Sokan úgy szokták ezt a rutint megoldani, hogy gyorsan felvisznek magukra egy réteg sminket, azonban hosszútávon nem oldanak meg vele semmit. A smink tényleg eltakarja a foltokat, sötét részeket és pattanásokat, azonban az alapos arcmosás után ugyanúgy fogunk kinézni, mint azelőtt. A szemránckrém ezzel szemben nem fejti ki azonnal a hatását, de pár év múlva megköszönjük majd a létezését.

Mit használjunk pattanás ellen?

Természetes ettől függetlenül nyugodtan használhatjuk a sminkeket, egészen addig, amíg jó minőségűek. Azonban még így is szükségünk lesz valamire pattanás ellen, a smink ugyanis egyenlő az idegesítő piros pöttyökkel. A pattanás elleni küzdelem tini korban szokott kezdődni, azonban sokszor nem is olyan könnyű megszabadulni tőle. Bizonyára sokan hallottuk már azt, hogy majd elmúlik, aztán amikor 30 évesen még mindig tele vagyunk pattanással, kezdjük elveszíteni a türelmünket. Igen, a bőrproblémák nem szoktak csak a kor miatt javulni, nekünk kell változtatnunk a napi rutinunkon.

A legjobb szerek pattanás ellen természetesek és nem tartalmaznak olyan vegyi anyagokat, amelyek tovább rontanak a helyzeten. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy az emberek különbözőek, így a bőrünk is el szokott térni. Ami valakinek tökéletesen működik, az nekünk nem biztos, hogy megoldást jelent. Egy nívós szemránckrém általában mindenkinek használható, de a pattanások más kategóriába tartoznak. Ha biztosra akarunk menni, akkor egy bőrtisztító csomaggal kezdjünk, ami a reggeli arcmosástól kezdve a hidratáló krémig mindent tartalmaz! Innentől kezdve a harc sokkal könnyebb lesz és biztosan meglátjuk az eredményét. Összességében elmondhatjuk, hogy bőrünk megérdemli a törődést, éppen ezért fontos időben elkezdeni.

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.