2024.07.20.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Fából készült éjjeliszekrények: fenyő vagy tölgyfa legyen?

3 min read

A hálószoba nélkülözhetetlen elemei az éjjeliszekrények. Bár alapvetően kisméterű bútorokról van szó esetükben, de szerepük annál lényegesebb. Hozzájárulnak az esti és éjszakai órák kényelméhez, biztosítják az ízléses tárolást, és az enteriőrt is teljessé varázsolják. A fából készült éjjeliszekrények természetes és időtálló megoldást kínálnak a hálószobába. A fenyő és tölgyfa bútorok időtálló minőséget képviselnek, mégsem keltenek robosztus hatást.

 

Könnyed vagy rusztikus stílus a cél?

 

A fenyő és a tölgy éjjeliszekrények egyaránt stílusos és praktikus megoldást nyújtanak a hálószoba berendezéséhez. Míg a fenyő éjjeliszekrények könnyedebb megjelenést kölcsönöznek a térnek, addig a tölgyből készült bútorok eleganciát, stabilitást és rusztikus stílust valósítanak meg. Mindkét típus kiváló minőségű anyagból, tömörfából készül, így hosszútávon is számíthatunk azok időtálló minőségére. A választás során érdemes szem előtt tartani a helyiség méretét, fényviszonyait, és persze a lakberendezési stílust, a hálószoba többi bútorának színvilágát.

Világos vagy sötétebb szín?

 

A fenyő éjjeliszekrény világosabb, lazább megoldást kínál, míg a tölgyfát sokan éppen elegáns megjelenése és időtállósága miatt kedvelik. Ha a modern stílust párosítanád az időtálló minőséggel, akkor a tölgy éjjeliszekrény lesz a tökéletes választás számodra. Az éjjeliszekrény nemcsak praktikus bútordarab, hanem a hálószoba fontos kiegészítője is lehet, amely a harmonikus lakberendezés részét képezi. A döntésben a naturfabutor.hu weboldal is sokat tud segíteni.

 

A tölgyfa karakteresebb megjelenést biztosít!

 

A tölgyfa természetes szépsége és színvilága a bútoroknak egyedi karaktert kölcsönöz, így minden darab különleges és exkluzív hatást kelt. A tölgyfából készült éjjeliszekrények könnyen kombinálhatók más bútorokkal és stílusokkal is, így bármilyen enteriőrbe tökéletesen illeszkednek. Alapvetően elmondhatjuk tehát, hogy essen akár a tölgy, akár a fenyő éjjeliszekrényre a választás, a segítségükkel elért összkép fontosabb, mint maga az anyag. A tömörfa bútorok szintjén a minőséget illetően már nincsenek óriási különbségek, maximum a színvilág és a stílus tekintetében.

 

Minimalista vagy extravagáns? Van átmenet is!

 

A letisztult egyszerű modellek akár a minimalista enteriőrbe is jól passzolnak. A klasszikus betétekkel és formákkal rendelkező, fehér színben is elérhető modellek a vidék romantikájához és a hagyományos lakberendezéshez is megállják a helyüket. Extravagáns grafit színű tölgy és fenyő egyaránt elérhető, de ha magasított lábakon álló, modern éjjeliszekrények érdekelnek, akkor is megtalálhatod új kedvenced, méghozzá tömörfából készítve.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.