2024.05.28.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Kreatív ötletek páros fotózáshoz

3 min read

A páros fotózás a szerelmetek ünneplése. Végig ti vagytok főszerepben és az egymás iránti érzéseitek. A képeken olyan pillanatok kerülnek megörökítésre, mint egy romantikus csók, meghitt pillantás vagy néhány vicces jelenet, ami rátok jellemző. A páros fotózáson készült képeket jó érzés lesz évek múltán is elővenni és megtekinteni. Ha nem szeretnétek a megszokott pózokat erőltetni, hanem valami igazán egyedire vágytok, akkor kaptok néhány igazán kreatív ötletet az alábbiakban!

Minden kettőtökről szól nem megszokott formában

A legtöbb pár megelégszik a klasszikus páros fotózással. Viszont vannak olyanok, akik valami igazán új, különleges keretbe szeretnék helyezni a fotózást. Ha ti sem elégedtek meg a megszokottal, akkor érdemes egy különleges téma köré felépíteni a fotózást. A debreceni a DomiArt Photo Stúdióban például a téma lehet:

·        Gengszter romantika

Ehhez a fotózáshoz érdemes kikölcsönöznötök egy korhű jelmezt, hogy valóban olyanok legyetek, mint Bonnie és Clyde. Ez a típusú páros fotózás egyszerre komoly és vicces.

·        Szenvedélyes romantika

Ha a kapcsolatotokra a szenvedély jellemző, alig bírtok meglenni anélkül, hogy egymáshoz érnétek, akkor ez a típusú páros fotózás biztosan passzolni fog hozzátok.

·        Dark romantika

Ha nincs ellenetekre a sötét téma, akkor egy úgy nevezett dark romantika páros fotózás is szóba jöhet. Akár használhattok kellékeket is, illetve a témának megfelelő jelmezt is viselhettek. Biztosak lehettek benne, hogy az elkészült képek nem lesznek sablonosak.

·        Fitness romantika

A fitness romantika páros fotózás során nem csak a szerelem, a kettőtök közti érzelmek jelennek meg, hanem az az életstílus is, melyet mindketten követtek. Ha mindkettőtök számára fontos a testedzés, az egészséges életmód, akkor ezt akár a képeken is prezentálhatjátok.

·        Szenvedélyes páros fotózás

Ez a fajta fotózás olyan, hasonlít a szenvedélyes romatika fotózáshoz, azonban mégis eltér tőle, ugyanis olyan akár egy fehérneműs fotózás, de mégsem teljesen az. Azoknak a párok, akik közt egyértelműen izzik a levegő, a szenvedélyes páros fotózás kiváló döntés. A páros mindkét tagjának farmer célszerű viselni, azonban a férfi póló nélkül, a páros női tagja pedig egy fekete melltartóban vesz részt a fotózáson. Lábbeli és zokni nem szükséges, a fotózáson mezítláb vesztek részt. Ebből egyértelműen kitűnik, hogy nem fehérneműs fotózásról van szó. Viszont a családi fotóalbumba sem érdemes betenni ezeket a képeket, inkább az éjjeliszekrény egy titkos fiókjába süllyesszétek, mint egy szenvedélyes közös titkot, ami bármikor kéznél van, ha rá akartok pillantani.

Természetesen rengeteg különféle téma áll rendelkezésre, így tőletek függ, hogy miként dobjátok fel a fotózást. Ha van egy hobbitok, amelyet mindketten szerettek, akkor az jó kiindulópont jelent. Viszont, ha a felsoroltak nem nyerték el tetszésetek, azonban mindenképp szeretnétek különleges páros fotózás keretein belül elkészíttetni a képeket, akkor érdemes a Pinteresten kutakodni inspirációért!

Szabadtér vagy műterem?

Ez leginkább rajtatok múlik. A páros fotózás gyakran műteremben valósul meg, különösen, ha egy nem mindennapi téma körül épül fel. Gondoljatok csak bele, hogy jelmezbe öltözve egy emberekkel zsúfolt parkban kell pózolnotok. Valószínűleg nem tudnátok ellazulni, annyira frusztrálna titeket a helyzet és a bámuló tekintetek. Ráadásul a műteremben egyszerűen és kényelmesen át tudtok öltözni.

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.