2024.07.21.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Szerelmi jóslás csillagjegyek szerint, mit hoz ez az év?

4 min read

Csábító szemezések, játékos flörtök, forró stégpartik, csillagos éjszakák, romantikus vízparti séták… Igen, közeleg a nyár s vele együtt a szerelmi kalandok szezonja is! Bár mindannyian különbözőek vagyunk, eltérő igényekkel,minden 12. ember bizonyos vonsokban, illetve a rájuk váró életfeladatokban hasonlítanak egymásra. Vegyük sorra, szerelem terén kinek mit tartogat az idei nyár!

Lássuk, hogy mire számíthatsz párkapcsolati horoszkóp szempontjából 2021 nyarán!

KOS

Míg az év első fele a párkapcsolatokban élők számára veszekedésekkel fűszerezett lehet; a szinglik számára új kapcsolatokat hozhat. Július után fokozódni kezd szenvedélyessége és romantika-éhsége is. Ha párkapcsolatban él, csak óvatosan a félrekacsintgatásokkal!

BIKA

Párkapcsolatára a dinamikus egyensúly lesz érvényes: kisebb nézeteltéréseket leszámítva gyengédség, harmónia jellemzi azt. A türelem, empátia alkalmazása viszont fontos lesz!

Romantikus év lehet ez az egyedülállóknak is. A futó kalandok azonban nem a BIKÁKnak valók! A sérülés szinte garantálható!

IKREK

A kapcsolatok elmélyítésének éve lesz 2021. Aki párkapcsolatban él, szintet ugorhat a viszonya kedvesével. Az eddig párt keresők pedig egy barátban vélhetik felfedezni a nagy Őt.

Függetlenségi és önmegvalósító álmainak nem kell búcsút mondani, azokat csupán alkalmassá kell tenni egy párkapcsolatra. Őszinteséggel, empátiával eredményesen fejlődhetnek az IKREK kapcsolatai.

RÁK

Párkapcsolata virágzásnak indul mind érzékiség, mind romantika terén. Becsületes, gondoskodó magatartása a szinglik számára új kapcsolatokat hozhat. Arra figyeljen, hogy a kapcsolat két egyenrangú emberről szól: se uralkodni nem szabad a másikon, se meghunyászkodni!

OROSZLÁN

Minden Oroszlán-kapcsolat tovább fog mélyülni: barátságból szerelem, eljegyzés, házasság, gyermekáldás. Ez javuló kifejezőképességének is köszönhető lesz. Figyeljen oda, hogy ne folytasson totális diktatúrát! Egy párkapcsolat két ember közös döntésein alapszik.

SZŰZ

Párjának nagy szüksége lesz a SZŰZre! Idén különösen figyeljen a munka-magánélet egyensúlyára, hogy egyik se szenvedjen kárt! A romantika, szenvedély különösen erős szerepet kap ebben az évben a SZŰZek életében, melyek mérföldkőnek számító döntések meghozatalát is eredényezhetik.

MÉRLEG

Váratlan helyzetek adódhatnak szerelmi életében, amiket őszinte kommunikációval eredményesen megoldhat. Párkapcsolatában különösen nagy szükség lesz együttműködési hajlandóságára és empátiájára. Ne vállalja túl magát, hogy sikerüljön fenntartani az egyensúlyt a párkapcsolat-család és munka között. Az egyedülállók óvatosan menjenek bele bármilyen kapcsolatba is! Idejében derítse ki a partner szándékait és családi állapotát!

SKORPIÓ

Az egyedülálló SKORPIÓknak a 2021-es év elhozhatja az életre szóló szerelmet. Nagyszerű időszak lesz új kapcsolatok létesítésére. Aki párkapcsolatban él, készüljön egy kis türelemmel, higgadtsággal, mert lesznek kisebb-nagyobb viták idén házon belül.

NYILAS

A párkapcsolatban élő NYILASok figyeljenek oda, mert könnyen elcsábíthatják őket! Inkább újítsák meg kedvesével kapcsolatukat, hogy könnyebben átlendülhessenek ezen a holtponton. A szingli NYILASok bátran ismerkedjenek! Azt viszont minden kapcsolat elején tisztázzák, ki mennyit szeretne a másiktól.

BAK

Óvatosan a flörtöléssel, kalandozásokkal; nem csak a partnerkapcsolatban élők számára! Családi állapottól függetlenül könnyen érheti csalódás. A páros BAKok figyeljenek oda jobban társuk szellemi-lelki igényeire is, s támogassák őket ilyen téren is! A páratlan BAKok igyekezzenek hosszútávon gondolkodni! Ne pazarolják idejüket futó kalandokra!

VÍZÖNTŐ

Itt az idő elmélyíteni, megerősíteni a meglévő párkapcsolatokat! Bár a VÍZÖNTŐ szeret a maga ura lenni, tanulja meg, hogy a párkapcsolatban kulcsszó az együttműködés. Félreértések voltak, vannak, lesznek, de megértéssel, pozitív hozzáállással könnyedén túlléphetnek rajtuk.

Az egyedülálló VÍZÖNTŐKnek a tavasz hozhatja meg a szerelmet. Ez azonban nagyobb mértékű nyitottságot, s bizalmat feltételez a másik felé.

HALAK

A meglévő kapcsolatok próbára lesznek téve idén. Őszinte kommunikációval, nyitottsággal, konszenzus-képességgel azonban a már elveszettnek hitt kapcsolatok is menthetőek lesznek.

Vigyázzon a múltból előlépő régi szerelmekkel, mert könnyen megingathatják az eddig felépített életét!

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.