2024.02.25.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Ahol az álom valósággá válik

2 min read

A Zsindelyes Cottage az a hely, ahol az álom valósággá válik.

Lehet szó esküvőről, céges rendezvényről, baráti összejövetelekről, nincs olyan esemény, rendezvény, amely ne tökéletes precizitással és kedves gondoskodással lenne megszervezve a Cottage-ban.

A Zsindelyes Cottage a csendes, szabolcs megyei Érpatakon helyezkedik el. Távol a városi nyüzsgéstől, mégis közel Nyíregyházához és Debrecenhez.

A Zsindelyes tanyán tökéletes idill fogadja a pihenni és az ünnepelni érkezőket egyaránt.

A különleges vidéki romantikát képviselő rendezvényterem, a Cottage területén található felszentelt kápolnával a házasulandók egyik kedvenc esküvői helyszíne a környéken. Nem csak a kápolna nyújt lehetőséget az eskütételre, a szabadtéri ceremóniát tervezők számára egy kedves kis tó, a Kéz-a-kézben tó is rendelkezésre áll. A Cottage-ban minden adott egy tökéletes vintage hangulatú esküvő számára.

A barátságos mégis elegáns légkör mindemellett akár céges rendezvények, konferenciák helyszíneként is tökéletesen helyt áll. A rendezvényterem technikai felszereltsége minden olyan elemet tartalmaz, amelyre egy hibátlanul megszervezett és levezényelt rendezvényhez szükség lehet.

Legyen szó esküvőről, baráti összejövetelről, vagy céges vacsoráról, az udvarias pincérek minden alkalom során ínycsiklandó gasztronómiai remekeket szolgálnak fel.
Azok pedig, akik egyszer beleszerettek a Cottage konyhájába, gasztro estekre térhetnek vissza a Zsindelyes tanyára.

A Zsindelyes Cottage szálláslehetőséggel teszi még komfortosabbá rendezvényeit.
Érkezhetnek a vendégek az ország bármely pontjáról, a Cottage barátságos szobáiban a rendezvényt követően kényelmesen megpihenhetnek.

Szívesen tartaná Ön is rendezvényét a mesebeli helyszínen?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.