2024.06.12.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Tóparti esküvő helyszín

2 min read

Elképzelted már a Nagy napot, mikor kéz a kézben kimondjátok a boldogító igent? És a szervezéshez hozzáláttál már?

Az esküvőszervezés első lépése az ideális helyszín megtalálása.
Ha a te elképzeléseidben egy természetközeli, tóparti esküvő helyszín szerepelt, akkor a György Birtok lesz számodra a biztos befutó!

A György Birtok Budapesttől nagyjából félórányi autóútra helyezkedik el. Elég távol a város nyüzsgésétől ahhoz, hogy természetközeli, idilli esküvőtök lehessen, de elég közel ahhoz, hogy a fővárosi rokonok is könnyen megközelítsék.

A Birtok egy barátságos, ám kicsinek nem mondható tavat ölel át. Ha szabadtéri szertartást szeretnétek, tarthatjátok azt közvetlenül a tó partján, vagy a tó mellett meghúzódó domboldalon.

A tóparti esküvő előnye, hogy egyrészt nagyon könnyen és sokszínűen dekorálható, szinte csak a képzelet szabhat határt. Másrészről viszont akár egészen minimális dekorációval is gyönyörűen ünnepi hatást kelt. Elég lehet, ha leterítetek egy bordó, vagy csipke szőnyeget, feldíszítitek virágokkal a boldogságkaput, elhelyeztek néhány gyertyával bélelt befőttesüveget és máris varázslatos vintage hangulatot teremtettetek.

A Birtokon egy különleges, tóparti vendéglő is rendelkezésetekre áll, így egy helyen tarthatjátok a szertartást és az azt követő ünnepséget. Így életetek legszebb napjából nem veszítetek értékes perceket az utazással és a vendégek is díjazni fogják ezt.

Ha távolabbról is érkeznek vendégeitek, a szállással sem kell különösebben vesződnötök. A Birtok területén barátságos fa házikók és egy központi épületben plusz szobák állnak vendégeitek rendelkezésére.

Ha te is egy tóparti esküvői helyszínről ábrándozol vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg együtt esküvőtök szervezését!

 

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.