2024.05.29.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Egy kis segítség a kék öltöny vásárláshoz: mi a megfelelő ing, cipő és nyakkendő kombináció?

3 min read
öltöny vásárláshoz

öltöny vásárláshoz

Kék öltöny fehér cipővel? Maradj az elegáns vonalnál, vagy dobd fel a szettet egy barna cipővel? Hogyan érdemes viselni az igazi klasszikusnak bizonyuló kék öltönyt? Miként kerülheted el, hogy nevetséges összhatást kelts? Tarts velünk, és nézzük együtt, hogyan alakul a kék szín trendi és ugyanakkor stílusos viselése napjainkban!

 

Bár napjainkban gyakran dívik az, hogy mindent mindennel párosítunk, ám ez korántsem jelenti a formabontó stílust. Az elegáns öltözködés világában érdemes átgondolni, hogy milyen ruhadarabokat választunk például a hagyományos kék öltönyhöz. A kék trendektől függetlenül állja a sarat, és ma is nagy népszerűségnek örvend. A dress code számos munkahelyen lényeges, és ez bizony akkor is így van, ha nem adják írásba. Ilyenkor a kék színnel tuti nem lőhetsz mellé, de az ingben már nem feltétlen kell feszengened. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy fekete vagy fehér póló kitűnően mutat hozzá.

 

Mielőtt azonban átesnél a ló túloldalára, fontos tudnod, hogy a bő pólók és garbók mindenképpen kerülendőek, így inkább a testre simuló darabokat érdemes előnyben részesítened. A garbókkal egyébként is bánj óvatosan, ugyanis elsősorban azoknak áll jól, akiknek hosszú nyaka van. S hogy mi a helyzet a nyakkendővel? A kék és a sötétkék kitűnő döntés a kék öltöny mellé. Az árnyalatok tekintetében pedig javasolt az öltöny színénél sötétebb nyakkendő mellett letenni a voksot– ha mégis elmaradhatatlan ennek viselése.

 

Az Elite Fashion öltöny webáruház szerint nem véletlen, hogy ma már egyre népszerűbbek a férfiak körében a kék öltönyök. Tökéletesen passzol hozzá a fekete, a világos-és a sötétbarna cipő is. A kék öltöny- legyen szó bármely árnyalatról is-, megállja a helyét az irodában, elegáns megjelenést megkövetelő eseményeken, sőt egy esküvőn sem lőhetsz mellé vele. Ne feledkezz meg arról sem, hogy az öltöny csak akkor mutat tökéletesen, ha az méretre van szabva. Hiába a manapság divatos online rendelés, a személyes megjelenés és méretre igazítás mellett biztosan nem mehetsz el.

 

Egy jól eltalált öltönnyel biztos befutó lehetsz az állásinterjún, a szakmai tárgyaláson, vagy akár egy esküvőn is. A színek és stílusok összhangja alapvetően határozzák meg megjelenésed, erről egyetlen fontos esemény alkalmával se feledkezz meg.

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.