2024.06.16.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Könnyen felállítható homlokzati állvány

2 min read
homlokzati állvány

A különféle építési feladatok elég komplexek lehetnek, de elvégzésüket megkönnyíti a megfelelő technikai rendszerek használata. A homlokzati állvány egyértelműen ebbe a csoportba sorolható, hiszen nélküle aligha lehetne az épületek külső részét kész állapotba hozni. Mivel elég komoly szerepe van, ezért fontos, hogy lehetőleg gyorsan felállítható legyen és maximális biztonságot kínáljon. A modern homlokzati állvány ezért el van látva leesés elleni védelemmel és a járólapok szintén úgy lettek kiképezve, hogy a kibillenésük ne történhessen meg. Több típus között lehet igény szerint válogatni, de ami igazán felkapott mostanában az a PERI UP Easy homlokzati állvány. A keresettsége korántsem véletlen, mivel jelentős fejlesztések eredménye.

A rendszerszélessége 67 cm. A járószintek lefedés 1 darab 66, vagy 2 darab 33 cm széles elemmel oldható meg. A járótáblák között még hely is létrehozható, ahol az építőanyagok mozgathatók. A homlokzati állvány szempontjából a biztonság az elsődleges. Az újabb szint védőkorlátjai ezért a már meglévőről szerelhetők fel egyszerűen. Minimális szerszámigénnyel rendelkezik, ami fokozz a felállítás hatékonyságát. A homlokzati állvány rendszerelemeinek súlya alacsony, ami a szállítást ugyanúgy megkönnyíti.

A botlásmentes felületek kiképzésével a közlekedés még nagy magasságokban is kényelmessé válik. Ha tehát célunk egy könnyen bővíthető rendszer beszerzése, akkor érdemes felkeresnünk a peri.hu weboldalt, ahol kiváló termékeket találunk. Ismerjük homlokzati állvány pontos műszaki paramétereit, majd ezt összevetve az igényeinkkel következhet a rendelés.

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.