2024.05.28.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Méreten felüli XL-es amerikai karácsonyfa

2 min read

Ön is méreten felüli amerikai karácsonyfa után vágyakozik, amelyet az amerikai karácsonyi filmekből ismer? Jó hírünk van. Karácsonyi műfenyők ilyen óriási kivitelezésben már beszerezhetők. Garantáljuk, hogy bármelyik helyiség uralkodó elemévé válik.

Ön is méreten felüli amerikai karácsonyfa után vágyakozik, amelyet az amerikai karácsonyi filmekből ismer? Jó hírünk van. Karácsonyi műfenyők ilyen óriási kivitelezésben már beszerezhetők. Garantáljuk, hogy bármelyik helyiség uralkodó elemévé válik.

Milyenek a méreten felüli XL-es amerikai karácsonyfa jellemzői?

Az XL-es műfenyők az utóbbi években nagy sikert arattak, és a megjelenésükhöz a gyártók Amerikából merítették ihletet. A méreten felüli amerikai karácsonyfa kivitelezése 3D-s, amelyek a 3D-s gallyak és a hagyományos PVC-gallyak kombinációjából tevődnek össze. Az élethű 3D-s gallyak a műfenyők teljes kerületét átfogják és a belsejét hagyományos PVC-gallyak egészítik ki. Ezáltal ez a méreten felüli műfenyő igazán sűrű, és egy amerikai karácsonyfa benyomását keltik. A méreten felüli műfenyő 15 – 25 cm-rel szélesebb, mint egy hagyományos műfenyő, és akár a 65 %-a kiváló minőségű 3D-s tűlevelekből áll. Az XL-es amerikai karácsonyfa magassága eléri a 450 cm-t, ezáltal garantált, hogy mindenki figyelmét felkelti.

A méreten felüli XL-es amerikai karácsonyfa elhelyezése

Egy ilyen méreten felüli műfenyők megvételét főleg azok engedhetik meg maguknak, akiknek az otthonában elegendő hely van. Ez a műfenyő nagyobb, tágas, magas mennyezetű helyiségekbe való. Egy ilyen műfenyő bevásárlóközpontok, vállalatok vagy tágas folyosók ideális dísze is.

Hogyan néz ki egy ilyen méreten felüli XL-es amerikai karácsonyfa a valóságban?

Inspirációként bemutatjuk néhány elégedett tulajdonos fotóját a méreten felüli XL-es amerikai karácsonyfa díszítéséről. Egy ilyen műfenyő gyönyörűen feldíszíthető a saját elképzelése szerint, és nem kell aggódnia a műfenyő rései miatt. A fa olyan sűrű, hogy ennek a veszélye nem áll fenn. Ne feledje azonban, hogy egy ilyen műfenyő feldíszítéséhez valamivel több díszre lesz szüksége, mint egy normál méretű karácsonyfa esetében.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.