2024.05.29.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Melyik a leggyakoribb plasztikai beavatkozás?

3 min read
plasztikai beavatkozás

plasztikai beavatkozás

A kamaszkor beköszöntével a hölgyek körében központi kérdés lesz az, hogy milyen keblekkel áldotta meg őket a sors. A méret mellett az is fontos szokott nekik lenni, hogy szép, kívánatos legyen a formája is. Sajnos elég ritka az, hogy valaki tökéletesen boldog a melleinek az adottságaival. Odáig is fajulhat sokak elégedetlensége, hogy komoly komplexusokkal küzdik végig az életüket, különösen akkor, ha nem csak a saját véleményükkel kell megbirkózniuk, de a környezetüktől sem kapnak elegendő pozitív visszajelzést. Manapság már a plasztikai beavatkozásoknak hála segíteni lehet a hölgyek mellel kapcsolatos kívánságain!

Az egyik leggyakoribb plasztikai beavatkozás a mellnagyobbító műtét. Ez nem csak a világ minden táján igaz, de kis hazánkban sincs ez másképp. A beavatkozás alatt beültetett implantátumnak köszönhetően nem csak dús és feszes keblek lesznek az eredmények, de egyúttal természetes is lesz az összhatás. Fontos tudni, hogy az implantátum kiválasztásában a páciensek dönthetnek, ám mindig figyelembe kell venni a plasztikai sebész véleményét is annak érdekében, hogy a végeredmény olyan lehessen, mint amilyenről álmodozott az ember. Az, hogy pontosan izom alá, izom fölé, vagy esetleg részben izom alá, részben izom fölé ültetik be az implantátumot a műtét során, változó lehet, leginkább az alkati adottságokat szokták ilyenkor figyelembe venni.

 

Az implantátumok nem csak arra lehetnek alkalmasak, hogy növelni lehessen általuk a keblek méretét, de a formázásban és a feszesítésben is lehet rájuk számítani. A fenti linken elérhető Dr. Falus György plasztikai sebész oldala, ahol annak is utána lehet olvasni, náluk mi a pontos menete a mellnagyobbító beavatkozásnak.  A műtét előtt minden páciensnek részt kell venni egy alapos kivizsgáláson. Ha mindent rendben találnak, akkor egy napra kell befeküdni, mivel a műtét altatásban történik. Az operáció után egy speciális melltartót kapnak a páciensek, melyet 2 hónapig állandóan viselni kell majd, és vigyázni kell arra, hogy a sebet ne áztassák vízben, és 6 hónapig ne érje a heget se napfény, se UV sugárzás.

 

Ahogy olvasni lehet, nem véletlen a leggyakoribb plasztikai beavatkozás a mellnagyobbító műtét! Viszonylag egyszerűen és gyorsan túl lehet lenni az operáción és a lábadozási időszakon is. Abban az esetben, ha ön is elégedetlen a melleinek méretével, formájával, vagy esetleg csak feszesíteni szeretne rajtuk, akkor keresse bizalommal Dr. Falus György oldalát! Itt online is be tud ehhez a kiváló szakemberhez jelentkezni egy ingyenes személyes konzultációra, ahol minden fontos dolgot meg tudnak majd a műtététtel kapcsolatban beszélni, és ahol fel lehet tenni azokat a kérdéseket is, amik még érdeklik önt a beavatkozásról, valamint az utána következő időszakról. A plasztikai műtétnek köszönhetően minden hölgy önbizalma visszatérhet!

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.