2024.06.12.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Önnek már megvan a nyárigumija?

2 min read
nyárigumij

nyárigumij

Már többen is túl vannak a nyárigumi vásárláson. Most még nem késő beállni a sorba. Minél előbb érdemes átnézni a tavalyi nyári abroncsokat és ha azt tapasztaljuk, hogy használhatatlanok és elöregedtek akkor időben érdemes elindítani a rendelést. A gumidirektnél lehet kártyával fizetni és futárszolgálattal házhoz is szállítják a termékeket. A webáruházban időről időre meghirdetik az éppen aktuális akciókat, amelyeket érdemes nyomon követni. A webáruház hírleveleiben számol be ügyfeleinek az éppen aktuális akciókról.

 

Abroncs választásnál nagyon fontos, hogy a méretet jól határozzuk meg, hiszen csak így tudjuk lecserélni az abroncsokat. A felszerelhető abroncsnál figyelembe kell venni a gépjármű típusát, a kivitelét és a felszereltségét is. Minden gyártó az autók kezelési útmutatójába tünteti fel, hogy az adott gépjárműre milyen abroncsot érdemes vásárolni. A gyártók ajánlását érdemes figyelembe venni, amikor abroncsot vásárolunk. Az abroncs méretek fel vannak tüntetve a keréknyomás táblázatban is. A nyári abroncsok cseréjét akkor érdemes megtenni, ha a 7 Celsius fokos szabály bekövetkezik. Azaz a nappali átlaghőmérséklet tartósan efölé emelkedik.

 

A régi abroncsok ellenőrzésénél személyautók esetében az 1,6 mm, míg a teherautóknál 3 mm a profilmélység. Ezek azok a mértékek, amelyek esetében a nyári abroncsokat le kell cserélni és újakat kell vásárolni. Ajánlások szerint már 2 milliméternél érdemes az abroncscserén gondolkodni. Ha rossz minőségű abronccsal közlekedünk, akkor nagyobb az esélye, hogy kialakul az aquaplanning jelenség, így az autó a vizes útfelületen sokkal könnyebben megcsúszik és nem biztosítja a megfelelő tapadást. A gumidirekt webáruházban a Hasznos tanácsok alatt érdemes elolvasni a cserére vonatkozó információkat. Nyárigumiknál három mintázat közül lehet választani. Kötetlen forgásirányú, forgásirányos és asszimetrikus abroncsok. A mai fejlesztések már leginkább csak asszimetrikus abroncsokkal kapcsolatosak, hiszen a legtöbb gépjárműre ezeket kell felszerelni. A gumidirekt webáruház folyamatosan hirdeti meg az akciókat, így érdemes egy héten legalább egyszer körülnézni a kínálatban.

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.