2023.09.21.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Székesfehérvári teljeskörű klímaszerelési csomag ingyenes szállítással a Fábián Klímánál

3 min read

Mire vár még a rendelésével?

Klímát szeretne Székesfehérváron? A Fábián Klíma teljes körű szolgáltatást nyújt megrendelőinket a tanácsadástól kezdve a szezon előtti karbantartásokig. Közel 10 év szakmai tapasztalatát és ügyfélkezelési rutinját egyesítik a cég munkatársai mindennap, hogy maximális elégedettséggel távozzanak minden vásárló otthonából, ahol klímával foglalkoztak.

A terepen dolgozó munkatársaink mind tapasztalt, valóban klíma szerelői végzettséggel rendelkező szakemberek, akik azért dolgoznak a Fábián Klímánál, mert a szakmailag is minőségi és esztétikus munkavégzés számukra a legfontosabb. Bármilyen klímát érintő kérdésre, problémára készséggel válaszolnak, vagy ha szükséges, meg is mutatják a klímán.

Kifejezetten a székesfehérvári és annak vonzáskörzetében lévő otthonok kiszolgálására létrehozott, egyre terjeszkedő webshopunkat irodai munkatársaink folyamatosan naprakészen tartják. Ha a klíma kiválasztásában van szükségük szakmai tanácsadásra, esetleg valamilyen egyedi kérést kell teljesítenünk, a vonal másik végén minden esetben olyan kolléga ül, aki a terepen dolgozó szerelők munkájában is szerzett tapasztalatot, így nem javasol kivitelezhetetlen megoldást. A Fábián Klíma kínálatában a megbízható, népszerű középkategóriás termékek – Bosch, Cascade, Gree, Kaisai, LG, Polar, Rcool, Syen, Tosot – mellett a felsőkategóriás képek közé tartozó Daikin, Fujitsu, Midea vagy Mitsubishi klíma készülékek is elérhetőek.

Egyedi kívánsága van, vagy olyan terméket szeretne, amit nem látott feltüntetve a webshopunkban? Amennyiben nem márkaszervizek által kizárólag forgalmazható és értékesíthető klímáról van szó, beszerezzük!

A kisebb alapterületű lakásokhoz kiválóan alkalmas 2,5 kW-os teljesítményű termékek mellett, a családi házak és kisebb irodák, üzlethelyiségek számára megfelelő 3,5 kW-os és 5 kW-os klímák is széles kínálatban elérhetőek. Amennyiben nagy teljesítményű termékre van szüksége, mert egyelten klímakészülékkel szeretné megoldani a székesfehérvári otthona vagy üzlethelyisége klimatizálását a 7 kW-os és 12 kW-os klímák beszerzését is vállaljuk rövid határidővel.

Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk a megbízható fűtésre optimalizált klíma készülékek beszerzésére, így ha székesfehérvári otthonát szeretné korszerűsíteni vagy szeretné egyúttal csökkenteni a téli fűtésszámláját, az irodában dolgozó kollégáink maradéktalanul tudnak benne segíteni.

A Fábián Klíma Székesfehérvár és környező településein szinte egyedi módon ingyenes szállítással, saját munkatársakkal vállalja a megrendelt klímakészülékek leszállítását a szerelési címre. Amennyiben szerelési szolgáltatásunkat későbbi időpontra kérte, a telepítést végző szerelők egy másik, előre egyeztetett időpontban átlagosan 3-4 óra alatt elvégzik a munkát, anélkül, hogy koszt vagy rendetlenséget hagynának maguk után.

Mindezt mennyiért?

Klímakészülékeink árán felül a szerelési szolgáltatásunk ingyenes szállítással, fix bruttó 75 ezer forintos alapszerelési szolgáltatással kerül értékesítésre. Az alapszerelési szolgáltatásunk úgy került kialakításra, hogy a székesfehérvári otthonok 95%-ának ráfizetés nélkül legyen klímája.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.