2024.06.11.

Deol

NEM HIVATALOS OLDAL!

Meddig tart egy mellplasztika műtét?

3 min read
Meddig tart egy mellplasztika műtét?

Az embernek valahogy már egészen fiatalon kialakul az önértékelési képe. Amikor a tükörből nem az a személy néz vissza ránk, akivel elégedettek lennénk, az akár komolyabb lelki gondokat is szülhet. Fokozódik ez a probléma abban az esetben, ha környezetünkből bántó megjegyzéseket kapunk valamilyen testi adottságunkkal kapcsolatban. Sokan egész életükben küzdenek azzal, hogy nincsenek kibékülve egy- egy testrészükkel, az évek múlásával pedig ez a probléma fokozódhat is. A plasztikai beavatkozás azonban megoldást jelenthet bárki számára, manapság már igazán nem szégyen az, ha szépészeti műtéten esik át valaki!

A hölgyek esetében központi kérdés szokott lenni a saját mellük mérete és formája, hiszen a női kebel mindig is a nőiesség és a szexualitás egyik szimbóluma volt. A mell méretét genetikai tényezők határozzák meg, és nem nagyon létezik olyan módszer, amivel „házilag” jelentősen növelni lehetne a méretét. Éppen ezért tekinthető a mellplasztikai nem csak a világ több pontján, de hazánkban is az egyik legkeresettebb plasztikai beavatkozásnak. A mellplasztika beavatkozásba nem csak a mellnagyobbító műtét tartozik bele, de a mellfelvarrás és a mellkisebbítés is. A mellimplantátum beültetésével pedig nem csak a kebel méretét tudják növelni, de formásabb is lesz általa a mell.

Sok kérdés szokott felmerülni az emberben, mikor először megfogalmazódik benne a mellplasztika gondolata. Az egyik legyakoribb dolog, ami érdekelni szokta a nőket, hogy meddig tart egy mellplasztika műtét. Maga a beavatkozás nem hosszú, hiszen körülbelül 2 órát vesz igénybe. Az egész procedúra viszont kicsit hosszabb, hiszen annak érdekében, hogy az operáció alatt minden rendbe legyen, egy alapos orvosi kivizsgálásnak kell megelőznie a plasztikai beavatkozást. A mellplasztika utáni felépüléssel is számolnod kell. Igaz, hogy csak egy estét kell bent tölteni a kórházban, ám utána kímélni kell magát az embernek néhány hétig, és egy speciális kompressziós melltartót is viselni kell majd a tökéletes végeredmény érdekében.

Abban az esetben, ha már régóta fontolgatod, hogy mellplasztika beavatkozással szeretnéd a melleidet nagyobbá, formásabbá és kívánatosabbá tenni, akkor mindenképp keresd fel a fenti linken elérhető oldalt! Dr. Falus György plasztikai sebész oldalán nem csak annak olvashatsz utána, meddig tart egy mellplasztika műtét, de minden lényeges információt is megtudhatsz arról, mire kell számítani a mellműtét előtt, az operáció alatt, és a felépülés időszakában. Képgalériájába több fotón is megtudod nézni a sebész munkáit, így lesz viszonyítási alapod, nagyjából milyen szuper eredmény születhet a saját esetedben! Ami pedig egy nagyszerű hír, hogy hozzá online gyorsan és egyszerűen betudsz majd jelentkezni egy személyes konzultációra, ami az első alkalommal ingyenes lesz. Ha valaki végre elégedett lesz magával, az nem csak az önértékelését rakhatja helyre, de sikeresebb lehet a munka világában és a magánéletben is!

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.